Upplevelsepresent

Det här med att hitta presenter är ofta svårt. Du ska hitta en som passar din budget, något som passar mottagaren och i vissa fall ska du ge något till hen som redan har allt. Lösningen är ofta rätt enkel ändå, ge en upplevelsepresent, gärna där du och födelsedagsbarnet gör något tillsammans. Det uppskattas alltid. Om inte en fin middag, teater eller bio så finns det massor med olika upplevelsepresentleverantörer som erbjuder hundratals olika upplevelser för dig att välja mellan. En upplevelse tillsammans skapar minnen och något att prata om lång tid framåt, något som en pryl aldrig kan ge på samma sätt.

Det finns väldigt många olika kategorier när det kommer till upplevelse presenter med allt från härliga event med mat och dryck till otroligt actionfyllda motorsport och adrenalin-upplevelser. Det finns verkligen något för alla smaker.

Nedan delar jag med mig av lite tips när du ska köpa en upplevelse som present.

  1. Gör presenten personliga genom att motivera varför du valt att ge bort just den upplevelsen du valt, ”Jag vet att du älskar vin, och drömmer om at besöka en vingård i Frankrike en vacker dag, vi börjar med denna exklusiva vinprovning”.

2. Vad gillar mottagaren, var har hen för intressen och hur ser hens livvvstil ut? Det kan vara smart att välja en upplevelsepresent ut efter det men det kan också vara en chans att utmana födelsedagsbarnet i något de aldrig själva skulle välja att göra. Kanske en höghöjdsbana eller downhill med mountainbike kan ge minnen av både skräck och skratt.

3. Gör något tillsammans. Upplevelsen stärks om ni gör något tillsammans. Försök hitta en upplevelse där du och mottagaren, och kanske fler vänner och familj, kan delta allihopa. Upplevelser skapar som sagt härliga minnen.

4. Om personen fyller jämt kan det vara värt att gå ihop flera personer och samla ihop pengar för att kunna köpa en större och dyrare upplevelse. Det finns en hel del ”once in a lifetime” upplevelser att välja bland och tänk att få möjligheten att ge 50åringen det där hen alltid har drömt om att testa på.

Vad gör en upplevelsepresent så speciell?

När man får en gåva från någon som visar att personen lagt ner tanke och tid så betyder det otroligt mycket. Att motta en upplevelsepresent man pratat om och drömt om i flera år och som vänner och familj snappat upp och väljer att föverkliga är en obeskrivlig lycka.

Att få något som är mer än en fysisk pryl som tll slut kommer att hamna i garaget eller på vinden och glömmas bort. Att i ställer få något som vi kommer prata om i flera år framåt.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*