Tandläkare

Om du söker en tandläkare i Bromma är Solna Dental ett ypperligt val. De erbjuder både en rad olika behandlingar och akut tandvård. De har två olika mottagningar och tillhör de främsta tandläkarklinikerna i Stockholm. En stor fördel är att de alltid använder sig av den senaste tekniken och har väldigt fräscha lokaler. De finns i Solna men välkomnar kunder från hela Stockholmsområdet. Samtliga tandsköterskor och tandläkare som arbetar på kliniken är utbildade i Sverige för din trygghet. Här kan du läsa mer om allt som de har att erbjuda.

Akut tandvård

Om du har fått akut tandvärk och behöver hjälp så snart som möjligt kan du vända dig till Solna Dental för att boka en akuttid. Deras mål är att du ska få komma inom 24 timmar. Du måste alltid ringa innan, de erbjuder alltså inte drop-in. Du kan höra av dig oavsett om det rör sig om en svullnad, värk eller om du har fått ett slag mot en tand. Det går även att ringa till dem för rådgivning om du inte är säker på om du behöver besöka en tandläkare eller inte. Det är väl medvetna om att det kan vara svårt att fungera i vardagen om man inte får den tandvård som man behöver vid värk eller liknande. De gör alltid en första grundläggande åtgärd och skulle det behövas en mer avancerad behandling blir du inbokad för ett återbesök. Målet är att du inte ska känna någon smärta när du är klar med ditt första besök.

Övriga behandlingar

Du kan även vända dig till Solna Dental om du behöver en tandläkare i Bromma som utför andra undersökningar och behandlingar. Det är anpassat både för vuxna och barn. Du kan till exempel vända dig till dem om du har problem med tandgnissling och vill få en bettskena. Tandgnissling kan leda till huvudvärk och nackbesvär så det är viktigt att få fukt med problemen. Du kan även kontakta dem om du vill bleka dina tänder eller för någon annan form av estetisk tandvård. Ett fint och vackert leende är viktigt för självförtroendet och det kan Solna Dental hjälpa dig med. De kan även stå till tjänst om du drabbats av tandlossning eller om du har någon form av infektion i tandköttet. Det är viktigt att denna typen av problem blir behandlade så tidigt som möjligt.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*