Tänderna

Inlägget är skrivet i samarbete med bästtandblekning.se

Jag har alltid varit en man som bryr mig lite för mycket om mitt utseende. Det har liksom alltid varit viktigt för mig, inte för någon annans skull men bara för min egen skull. Och det har aldrig handlat om dyra kläder utan om de resurser som min kropp besitter.

Jag har alltid varit besatt av mitt hår och mina tänder. Något som jag sett som väldigt fint och tilltalande. Man kommer långt med ett fint hårsvall och ett vackert och vitt leende. Det är ofta för just dessa delar av min kropp, tillsammans med mina ögon, som jag fått mest komplimanger för av både män och kvinnor under mitt liv. Så det är inte bara i mina ögon det här ansiktet ser bra ut.

Tyvärr blir man ju inte yngre och med åldern kommer negativ påverkan på kroppen, hur mycket man tar hand om den. Håret blir tunnare, huden förändras och tänderna missfärgas.

Det sista kan man dock göra något åt, och det med tandblekning, vilket man numera lätt kan göra hemma. Och det har jag gjort de senaste 3 åren med riktigt lyckat resultat. Och nej jag har inte fått något Hollywood-leende med kritvita tänder men man ser otrolig skillnad på tänderna. Det ger verkligen resultat, för de var tydligt påverkade av mat och dryck innan. Och så det det nog ut för de flesta. Det blir liksom fräschare efter blekning, och de är som sagt inte helt perfekt vita men mer åt det naturlig hållet som de är från början.

Hur ska man hitta vilket tandblekningskit man ska köpa då? Jo, genom guider som bästtandblekning.se kan du läsa på och jämföra olika leverantörer och produkter och hitta det bästa för dig så att du kan beställa och börja bleka dina tänder hemma. Det är som jag brukar säga, ”man ska alltid jämföra innan köp”

Brukar du bleka dina tänder? Kommentera gärna nedan med hur du brukar göra och vad du använder. Har det gett det resultat du önskat?