Ta det där körkortet

Inlägget är skrivet i samarbete med Trafiko.se

Har tidigare pratat om min bror som jag övningskört med tidigare och som är väldigt sen med att ta sitt körkort då han nu hunnit fylla hela 27 år. Det är inte alltid lätt, och livet kommer mellan ibland och det här med körkort och köra bil är inte helt självklart för alla, och han är an ev dessa. Han har skjutit upp det ännu en gång men nu har jag faktiskt lyckats få honom att tända till igen för han och familjen behöver faktiskt någon med körkort då de bor på landet utanför Norrköping med relativt dåliga bussförbindelser till stan.

För att underlätta för honom så har jag sett till att vi gör allt så lätt som möjligt för honom, och så mycket som möjligt digitalt tillgängligt var han än är så att han kan plugga på inför uppskrivningen var han även är och har en stund över.
Och nu har vi även bokat in så att vi övningskör en gång i veckan, en fast tid klockan 13 på söndagar. Så blir det gjort utan ursäkter. Utöver det så har han en bokad lektion på körskola 2 månader framåt, så får vi hoppas att det räcker.

Det är så fantastiskt med den digitala utvecklingen som även nåt trafikskolorna och den branschen där du till exempel lätt kan boka handledarkurs, plugga teori och enkelt ta dig närmare ditt körkort.

En av aktörerna som erbjuder detta är Trafiko, de håller handledarkurser med utvalda lärare på olika platser i Sverige. Du kan boka kurserna enkelt direkt i din mobil!
Trafiko har också en digital plattform för övningskörning där alla delar är med som du behöver för att träna på inför din uppkörning. Du får alltid tillgång till deras digitala plattform när du gått en av deras kurser och det helt gratis.

Vad var din största utmaning när du tog körkort? Kommentera gärna nedan.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*