Så väljer du rätt sexleksak

Inlägget är skrivet i samarbete med Vuxenkul.se

Det här med sex och njutning är ju något alla, eller i alla de flesta människor har behov av, och på något sätt utför, vare sig det handlar om samlag med en partner eller onani på egen hand. Det har ändå alltid varit lite tabu och något man ska hålla för sig själv.

Även sexleksaker är en sådan sak som man inte pratar om, och även om det nu år 2020 fortfarande är lite så, så blir folk mer och mer öppna kring sin sexualitet och njutning och vågar prata mer om sex och onani, helt enkelt vad de gör för att uppnå sexuellnjutning. Detta tycker jag är fantastiskt för de som är öppna med det och delar med sig öppnar dörrar till andra genom tips och berättelser om sina erfarenheter och hjälper då fler att finna vägar till ultimat njutning i ”sängkammaren”.

Nedan följer några tips på hur du väljer den bästa sexleksaken för just dig och din njutning:

  1. Vilken typ av stimulans vill du få? En bra första sak att börja tänka på innan du lägger din beställning på sexleksaker. Som kvinna, klitorisstimulans, vaginal stimulans eller anal stimulans? Eller kanske alla 3? Som man, stimulans av ollonet eller en som stimulerar anal och prostata?
  2. Vad föredrar du för material? En dildo som är mjuk, flexibel och verklighetstrogen eller en hårdare typ av dildo?
  3. Vad har sexleksaken för funktioner utöver det uppenbara? Kan du hitta något som har det lilla extra som kan maximera din njutning?
  4. Vad vill du för stil på sexleksaken? Ska det vara naturtroget och så när verkligheten som möjligt eller en mer spacad som kanske ännu bättre kan få dig till otroliga orgasmer.
  5. Använd sexleksaker tillsammans med sexpartner. Även om du kanske vill ha dem för dina ensamma stunder så är ett tips att shoppa sexleksaker tillsammans.

Låt oss ta bort tabun kring detta. Har du en berättelse eller rekommendation gälland sexleksaker att dela med dig av? Kommenterna gärna nedan.