Övervakningskameror

Inlägget är skrivet i samarbete med Prylstaden.se

Säkerhetslösningar för hemmet blir mer och mer vanligt och nu när övervakningskameror har både bra pris och teknik samt är smidiga för en husägare att själv installera finns det få anledningr att inte komplettera sitt hemlarm med ett par IP-kameror för att få en mer komplett övervakningslösning för sitt hem.

Nedan följer 5 tips för dig som funderar på att köpa en övervakningskamera.

  1. Syftet med övervakningskameran
    Första frågan att ställa dig när du går i tankar om ett ip-kameraköp är vad övervakningskameran faktiskt ska användas till. Hålla koll på att obehöriga och tjuvar inte rör sig eller tar sig in på din fastighet? Övervaka husdjur? Syftet med IP-kameran har inverkan på vilka egenskaper som är viktiga att kameran har.
  2. Vad ser kameran?
    Kamerans field of view, alltså vad kameran ser och kan registrera där den sitter monterad är en viktig sak att tänka på. Täcker den alla vinklar så den ger en komplett bevakning.
  3. Var ska kameran sitta?
    Se till att sätta upp övervakningen på rätt ställe. På nätet finns att läsa en hel del guider kring det från säkerhetsexperter och de tipsar om att du bör montera en övervakningskamera vid din fastighets huvudingång, eventuella altan- eller källaringångar och vid fönster som är vända bort från gatan. Synliga kameror och annan hemlarmsutrustning kan också ha avskräckande verkan så det är ännu en sak att ha i åtanke.

En näbutik som säljer övervakningskameror är Prylstaden, de har Sveriges största utbud av övervakningskameror och har även en lågprisgaranti. I utbudet hittar du IP-kameror, 3G-kameror, GSM-kameror, MMS-kameror, titthålskameror och analoga övervakningskameror. Alltså något för alla behov. Tre övervakninskameror som går att köpa på Prylstaden är Asgari 1080Pro, Asgari PTZ-80IR G2 och Asgari 1080POE och de är tre riktigt bra alternativ för dig som är på jakt efter en kamera just nu.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*