Mjällschampo

Inlägget är skrivet i samarbete med Mjällbusters

Som ung hade jag extremt mycket problem med mitt hår med bland annat väldigt mycket mjäll. Som tonåring var ju detta ett problem för det var på något sätt pinsamt och jobbigt. Man ville ju inte gå runt och ”mjälla” hela tiden. Det kändes ofräscht, även om det var något som många upplever under sitt liv.

Som barn till en frisör, som är något av en expert på hår och problem med hår fick jag tidigt lära mig att man inte ska använda vilket mjällschampo som helst, och ofta inte alls de schampon som säljs på Ica eller andra mataffärer. Utan att det är värt att lägga pengar på bra schampon som verkligen fungerar effektivt och bra. Det är något jag är tacksam för, då det snabbt ”botades” och jag slapp mina mjällproblem.

Nu i september 2018 lanserades och det blev möjligt att köpa mjällschampot Mjällbusters som är ett kvalitativt, vårdande mjällschampo till ditt hår. Det är framtaget av ett svenskt företag för svenska förhållanden för bäst effekt för just dig som bor i Sverige. En grym sak är att du smidigt och snabbt kan beställa schampot på nätet helt fraktfritt inom Sveriges gränser. Riktigt bra. Så nu är det slut på att stå på mataffären och se osäker ut med vad du ska välja, nu kommer det till din brevlåda. Mjällproblem blev nu lite mindre jobbigt, och snart, med mjällbusters, ett minne blott.

Har du haft mjällproblem? Hur har du fått bort mjäll? Kommentera gärna nedan.

Som Mjällbusters säger ”Livet blir roligare utan mjäll”