Kontinentalsängar för alla smaker

Inlägget är skrivet i samarbete med Nordiskarum.se

Kontinentalsängen har blivit alltmer populär under det senaste decenniet, och idag finns det en uppsjö av märken att välja mellan. En kontinentalsäng har alltid två madrasser under själva bäddmadrassen, vilket gör att sängtypen passar perfekt för den som söker stöd för hela kroppen.

En högkvalitativ kontinentalsäng kan vara en bra hjälp för den som vill bättra på sin sömn och förenkla vardagen. Hos Nordiskarum.se hittar du prisvärda kontinentalsängar som alla bjuder på en känsla av lyx och komfort. På företagets hemsida finns ett stort utbud av kontinentalsängar med gavel som ger ditt sovrum ett extra lyft. Väljer du en säng med en klassisk gavel kan du med fördel sitta upp i sängen när du läser eller tittar på TV, och köper du till några stilrena kuddar så skapar du lätt en oas för rekreation och avkoppling.

Alternativ för den tunna plånboken

Om du inte vill spendera en förmögenhet på din kontinentalsäng så är Cozy ett bra alternativ. Cozy kontinentalsäng har träbotten och gott med förvaringsutrymme under sängen. I mitten hittar du en pocketmadrass som anpassar sig efter din kropp för en perfekt sovposition. Överst finns en härlig bäddmadrass i polyester. En annan prisvärd säng är Nordic kontinentalsäng som är klädd i ett stilrent, mörkgrått möbeltyg och har en ram i massiv furu.

Kontinentalsängar för det lyxiga sovrummet

Söker du det där lilla extra så kommer troligtvis Presley kontinentalsäng att falla dig i smaken. En sak som skiljer den här sängen från det övriga sortimentet är att den stoltserar med pocketfjädrar även i resårbotten. Sängens blå möbeltyg bidrar också till den exklusiva känslan. Ett annat alternativ för den lite tjockare plånboken är Amore kontinentalsäng vars ljusgrå sammet kommer ge ditt sovrum en häftig hotellkänsla. Väljer du den här sängen har du dessutom möjlighet att köpa till en ståtlig sänggavel och tillhörande sängbord.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*