Konferensresor

För mig som varit företagare i snart 20 år så har det blivit många konferenser under åren, både interna för medarbetare men också konferenser för lärande och nätverkande där jag själv deltagit. Detta har tagit mig över hela världen och jag har varit på konferensresa i länder som Malta och Indien.

En företagskonferens för ditt företags och dess medarbetare kan ge hela teamet en skjuts framåt. Den kan stärka företagets försäljning och moral, vilket bör vara ett bakomliggande mål även om fokus under en konferens eller kickoff inte bara handlar om jobbet, utan mer om människorna.

Medarbetarna är kärnan i varje organisation, och att dessa fungerar bra i team är en viktig del av ett framgångsrikt företag. Jag vill därmed betona vikten av effektivt lagarbete och värdet i att investera mycket i teambuilding.

En kickoff-aktivitet för företaget är ett utmärkt tillfälle att samla människor för att förbättra yrkesmässiga relationer och förbättra kommunikationen inom arbetslaget.

Vad är målet med kickoffen?

Förutom konferensbiten med möten och företagssnack så är en rolig och givande aktivitet en av de viktigaste bitarna. Och detta planeras bäst efter syftet med konferensresan. Samlar du ett nytt team och behöver någon form av isbrytare? Är det etn belöning för ett fantastiskt kvartal? Eller kanske behöver ditt team bara ha lite kul utanför kontoret efter en lång period av hårt arbete. Se till att definiera syftet.

Ett företag som arragerare företagsresor för konferens och kickoff är Travel2. De hjälper dig skräddarsy din nästa konferens utomlands helt enligt dina önskemål och budget. Med lång erfarnehet av branschen, stor kreativitet och direktkontakt med sina leverantörer ser de till att ta fram de absolut bästa för ditt företags konferens. Du behöver inte tänka på något annat än att få med dig och dina medarbetare på resan, de hjälper till att boka konferenslokaler, kickoff-event, workshops, utbildning och restaurangbesök.

Var i världen vill du ha din nästa kickoff?

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*