Hitta kärleken

Inlägget är skrivet i samarbete med HittaKärleken.se

Det här med kärlek, känslor och förhållanden är nog aldrig lätt. Men vägen dit är rätt spännande och pirrig. Att dejta olika personer i jakten på den rätta och för att hitta kärleken kan vara otroligt härligt, men det finns också en hel del man vill undvika så här tänkte jag skriva ner ett par tips från min egna erfarenhet av dejting på nätet.

 1. Var ärlig – Om du någon gång faktiskt tänkt träffa personen på annat sätt en bakom skärmen så finns det inget utrymmer för förskönande av ditt utseende eller personlighet. De flesta människor vill inte ha en perfekt person, och det finns garanterat någon som kan tycka om du för exakt den du är.
 2. Dejtingapp / dejtingsidor
  Det finns otroligt många dejtingsidor och appar och för att hitta rätt i denna djungeln så gäller det att jämföra och hitta den som passa dina behova och vad du söker bäst. Kanske handlar det om specifika intressen, ett visst område eller typ av människa du söker, det finns garanterat en dejtingsida för just det du söker.
 3. Träffas i verkligheten – Lämna mobilskärmen och ge er ut i verkligheten och träffas på riktigt. Börja med något enkelt, en middag eller en promenad. Ta tillvara på chansen att få till ett samtal där du kan se personen i ögonen och verkligen få en känsla av personen.
 4. Var försiktig
  Även om det är relativt ovanbligt som finns det psykopater där ute som använder dejtingapparna som jaktmark för att hitta offer att manioulera och utnyttja. Håll ögonen öppna för oroväckande signaler, du vill ju inte få en narcissist eller sol och vårare på halsen.
 5. Riktig presentation
  Lägg tid på en välplanerad och innehållsrik presentation på dejtingsajten där du hellre ska vara specifik än allmän. Ta fram det du älskar med och i livet och vad med din personlighet och livsstil som kan locka till dig det du söker.

Lycka till med ditt dejtande, var försiktig men glöm inte att ha roligt!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*