Flyttfirma i Stockholm

Det här med att hitta en bra och trygg flyttfirma är inte det lättaste, dels finns det många att välja mellan men det är ibland också svårt att avgöra om det är en seriös aktör, man ska ju ändå låta dem hanterar ens mest värdefulla ägodelar, och ibland hela ens hem.

Min senaste erfranhet av en flyttfirma i Stockholm var när vi stängde ner vårt Stockholmskontor och splittrade upp på flera lokala kontor. Det tog ett bra tag att hitta en aktör att hjälpa oss med företagsflytten men till slut hittade vi ett företag vi kände att vi kunde lita på. Flytten gick smidigt och det är otroligt skönt att slippa tänka på allt med flytten av saker och möbler, man har nog med allt annat kring en flytt, och inte minst är de otroligt skönt att slippa bära kartonger och soffor.

En av de flyttfirmor som jobbar i Stockholm är Peter åkare, https://peterakare.se, som är en trygg flyttfirma i Stockholm som beskrivs av sina kunder och sig själva som en punktlig, varsam och effektiv utförare. Med andra ord allt du kan önska av en flyttfirma.

De har lång erfranhet att flyttjobb och erbjuder sina tjänster både till företag och privatpersoner. Storleken eller typen av boende eller lokal spelar ingen roll, de flyttar butiker, kontor, villor och lägenheter. Allt efter dina behov.

Peter Åkare erbjuder sina flyttjänster i hela Stockholm, innanför tullarna i Stockholms förorterna och även i kranskommunerna. Bland deras tjänster hittar du flytthjälp, flyttkartonger, flyttstädning, möbelmontering vindsröjning, magasinering, återvinning, tippkörning. Heltäckande inom flytt kan man säga.

Några fördelar med Peter Åkare som jag gärna vill lyfta är:

  • De är en flyttfirma som tar miljöansvar. De använder förpackningsmaterial som kan återvinnas och åternavändas och alla deras arbetsfordon är miljögodkända. Detta
  • De lånar ut packmaterial och flyttkatronger för dig som packar ditt bohag själv. Det är värdefullt att få ordentliga katronger och även kunskapen om vad man behöver för att packa bäst och säkrast och hur man gör det.

Så för dig som söker flyttfirma i Stockholmsområdet rekommenderar jag dig att ta en titt på Peter Åkare och se om deras tjänster och priser passar dina behov. Du kan lätt skicka efter en offert på flyttjänster via deras webbplats.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*