En bättre shoppingupplevelse

Inlägget är skrivet i samarbete med Omdömesställe

Näthandeln har aldrig varit mer populär än nu. Det är lätt att förstå eftersom man sparar både tid och pengar genom att handla på nätet.

Läs recensioner och betyg på nätbutiker

En av de viktigaste sakerna när du ska handla online är att kolla upp butiken innan. Numera finns det fantastiska resurser för detta med sajter som omdomesstalle.se som listar butiker med omdömen från andra tidigare kunder. Om dem kan man läsa ”Genom att ge kunder möjligheten att skriva och läsa recensioner bidrar vi till en transparent marknad var kunden får insikter i andra kunders upplevelser och på så sätt kan göra rätt köpbeslut.”. Detta är riktigt bra och hjälper dig som konsument att shoppa säkrare och tryggare.

Tänk på säkerhet

Seriösa nätbutiker använder teknik som SSL som krypterar data under överföringen. Du kan se om den här tekniken används när du ser en låssymbol i webbläsarens fönster. Ett annat sätt är att kontrollera adressen till den webbsida du kommer åt då den ska börja med ”https”.

Tänk också på att aldrig skicka ditt kreditkortsnummer via e-post eller telefon.

Leta efter rabattkoder och andra rabatter

Många e-handlare erbjuder rabatter som kan ge dig stora besparingar. För att få rabatten anger du vanligtvis kupongkoden i beställningsformuläret. Den dras sedan av från det totala inköpspriset. Dessa rabatter kan oftast hittas på rabattkodsajter som lista rabatter från de flesta nätbutiker som finns.

Jämför pris

Se till att alltid besöka prisjämförelsesajter och jämföra pris på det du tänkt köpa. Här finns stora besparingar att göra då många butiker väljer att konkurrera med pris och alltid ligger under sina konkurrerande nätbutiker.

Har du några tips för en bättre shoppingupplevelse? Tips gärna i en kommentar nedan.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*