Dejt med en härlig tjej

Jag har försökt att finna en tjej länge och så registrerade jag mig på en sån där dejtingsajt online. Jag hade förstås inte speciellt höga förhoppningar. När man varit singel ett tag och dessutom har barn är man inte så högt stående på markanden. Men så plötsligt plingade det till i inkorgen. Någon hade skrivit ett meddelande till mig!

Äntligen resultat
Jag öppnade förstås upp meddelandet med en gång. Det var en trevlig tjej som sett min profil och tyckte att jag verkade vara en härlig typ. Vi skrev ett bra tag och så frågade hon om jag kunde tänka mig att ses efter att vi chattat under ett par veckors tid. Javisst svarade jag, men var?

Samma stad
Det visade sig att vi faktiskt inte alls bodde speciellt långt ifrån varandra. Vi visste att båda parter bodde i Norrköping men mer än så hade vi inte talat om. Vi bestämde oss för att träffas på restaurangen Anima i Norrköping och så avtalade vi en tid. När dagen kom och vi skulle träffas var jag minst sagt nervös.

Dagen med stort D
Så kom då dagen när vi skulle träffas. Jag spenderade flera timmar framför spegeln med att finna rätt kläder, jag rakade mig och tog after shave för att lukta gott. Barnvakten var fixad och plötsligt kom jag på, hunden. Vem ska ta hand om hunden? Jag fick i panik springa in till grannen som brukar vara hundvakt lite då och då. Såklart kunde hon ta hand om hunden. Kanon! Bara att lämna nycklarna och ta sig iväg mot restaurangen.

Väl framme insåg jag att hon inte hade kommit än. Skönt. Då var jag inte sen och jag fick ett par minuter att lugna ner mig på. Efter en stund dök tjejen upp och vi presenterade oss. Vi pratade om allt möjligt och insåg att vi faktiskt har en hel del gemensamt utöver att vi bor i samma stad. Även hon har en hund som hon tränar med och hon föreslog mot slutet av dejten att vi kanske skulle träffas någon dag längre fram för att umgås tillsammans med hundarna för att se om de kom lika bra överens som hon och jag. Det har jag såklart inget emot.

Maten
Maten då? Jodå den var jättegod. Vi valde trerätters med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Allt smakade gott, och dryckesförslagen var riktigt passande. Hit kommer jag att gå fler gånger.


Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*