Byta köksluckor

Inlägget är skrivet i samarbete med Norddesign.se

Det här med nytt kök är ju normalt ett väldigt stort projekt, som både tar mycket tid och känns rejält i plånboken. Vi har dragit ut på vår köksrenovering ganska länge nu just av dessa anledningar men vi känner att nu börjar det bli dags att ta tag i detta stora renoveringsprojekt. En sak vi har bestämt oss för är i alla fall att behöva den stomme vi har i köket och bara byta köksluckor och bänkskivor. Och nya vitvaror också så klart för att modernisera köket och även få ett lyft designmässigt.

Genom att byta till nya köksluckor så får du ett helt nytt kök på ett ganska billigt och relativt enkelt sätt. Detta underlättar rejält i jämförelse med en fullständiga köksrenovering. Några enkla steg till en helt ny karaktär i köket och en modernisering och uppfräschning som håller i många år framåt.

Köksluckorna är ju kökets fasad och är så klart väldigt viktigt för helhetsintrycket och speciellt det första intrycket av ditt kök. Köket är ju ofta hjärtat i ett boende där det spenderas många timmar om dagen med familj och vänner så att ha ett kök du och din familj verkligen trivs i är otroligt viktigt.

Att då och då (efter några år så klart) byta ut dessa fronter i köket är ett lätt sätt att fräscha upp utan en större investering. Eftersom de tillsammans med köksbänken är det som är fronten och används hela tiden så slits det så klart mer än andra delar av köket.

När du ända byter ut och förnyas köksluckor så in det vara värt att se över beslag och andra detaljer, små detaljer kan göra stor skillnad på helheten av köksdesignen.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*