No Picture
Lite allt möjligt

Byt elbolag

Inlägget är skrivet i samarbete med Bytelbolag.se Jag som villaägare är ju en person som är i gruppen som tjänar mest på att göra ett aktivt val av elbolag och elavtal. Och detta är något [Läs hela inlägget…]

Lite allt möjligt

Viktigt att läsa för sina barn

I dagens samhälle finns mängder av källor till information. Internet, ljudböcker, radio, podcasts och självklart böcker och tidningar. Barn har alla möjligheter att ta till sig denna information, men för att knäcka koden för läsning [Läs hela inlägget…]

Lite allt möjligt

Tänderna

Inlägget är skrivet i samarbete med bästtandblekning.se Jag har alltid varit en man som bryr mig lite för mycket om mitt utseende. Det har liksom alltid varit viktigt för mig, inte för någon annans skull [Läs hela inlägget…]

Lite allt möjligt

Matspar.se

Inlägget är skrivet i samarbete med Matspar Den senaste tiden har jag uteslutande handlat alla mina matvaror via nätet. Att få alla varor levererade direkt hem till dörren passar mig så otroligt bra. Inte nog [Läs hela inlägget…]

Lite allt möjligt

Båtutbildningar

Inlägget är skrivet i samarbete med båtutbildning.se Såhär i slutet av januari är min längtan efter sommar större än någonsin. Även om det inte känns så just nu så vet jag att tiden brukar gå [Läs hela inlägget…]

No Picture
Lite allt möjligt

Mitt testamente

Inlägget är skrivet i samarbete med Lavendla Jag har tänkt en hel del den senaste tiden på att skriva ett testamente. Det låter kanske avlägset när man är i min ålder, men ju äldre jag [Läs hela inlägget…]